About Sarhamaa

Sami, that is. You might know me as Samsara, Sam Marsala or even Liquid Wolf. I’m a musician, sound editor, re recording mixer, producer, mixer, you name it…I’ve been in quite a few bands and recorded and/or produced at least as many. I’ve been involved in dozens of finnish (and a few foreign) films. I’m interested in everything, but particularly music and sound/audio are near to my heart and soul. I’ve been trying to make sense of sound for over 30 years and am still very much learning.

Sami @ Ilosaari 2013
Sami @ Ilosaari 2013

1 thought on “About Sarhamaa

 1. Moi

  ja terveiset 40 vuoden takaa Uudenmaan Rakuunapataljoonasta. Olimme samassa saapumiserässä II/83 Krh-komppaniassa Lappenrannassa. Emme sen kummemmin kaveeranneet, mitä nyt pari kertaa ehkä samassa junavaunussa lomalle mentiin. Sinä lähdit aliupseerikoulusta Haminaan ja minä kävin sen siellä loppuun. Sitten ‘upseereinakaan’ ei muistaakseni oltu samoja porukoita kouluttamassa.

  Törmäsin nimeesi ja etenkin kuvaasi jo vuosia sitten varmaankin jossakin musiikkilehdessä. Minulla on aina ollut hyvä kasvomuisti ja tunnistinkin sinut välittömästi. Kuuntelin tuossa juuri Roll FM:ää, ja ohjelmassa oli vieraana Matti Kervinen ja nimesi mainittiin ja päätin heittää sinua viestillä.

  PS: Muistat varmaan toisen muusikon meidän saapumiserästä, nimittäin Petri Ikkelän.
  Hänhän soitteli hanuria, haitaria yms., ja on tullut vuosien saatossa TV:stäkin tutuksi, tosin viime vuosina en ole häntä TV:stä enää bongannut. Me olimme samassa tuvassa alokasajan, ja mieleeni jäi etenkin hänen kylmäharjoittelunsa kun jakkaralla istuttiin ryhdissä odottamassa jonnekin lähtöä. Sormet kävi reisiä vasten melkoisen vilkkaasti 🙂

  Erinomaista jatkoa sekä työ- että siviilipuolella!

  -Juha-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *