Kudos Live reviewed

Says Juha Seitz in Ilkka and Pohjalainen:

Kudos: Live at Rekolan Kino (Samsara).

On hämmentävää, kuinka runsaasti Suomessa toimii laadukkaita kokeellisen musiikin yhtyeitä. Live at Rekolan Kino esittelee konserttiolosuhteissa Kudos-kokoonpanon viriiliä, hivenen pekkapohjolamaista fuusiojazz- ja progehyrräämistä. Virtuoosimaisista instrumentaaleista Time Flies sekä Mistaken Landscape pyörittävät tajuntaa vimmaiseen tapaan. ****

“It’s baffling, how many quality progressive bands there are in Finland. Live at Rekolan Kino presents a live rendition of virile fusion jazz and progressive rock playing in a style bit reminiscent of Pekka Pohjola. Out of the virtuosic instrumentals Time Flies and Mistaken Landscape roll the consciousness in a frenzied manner. ****”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *